Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Personer buskörde – och sköt fyrverkerier mot bilar på E20

Polisen larmades om två händelser i Partille Norra i går kväll. Vid första tillfället ska flera bilister ha buskört i Coops parkeringshus. Det andra, ska tre personer skjutit raketer mot bilarna på E20.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 22.30 under trettondagsafton som polisen larmades om att flera bilister buskörde inne i Coops parkeringshus på Portstråket.

– Det är en anmälare som har sett det, men vi åker inte dit. Ibland har vi inte resurserna och då det blir nedprioriterat, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

LÄS MER:Misstanken: Massagesalong i Partille inblandad i stor bordellhärva

Drygt 45 minuter senare larmades polisen igen till samma område. Denna gång är det någon som har sett att flera personer står på ett p-däck och skjuter raketer mot bilarna som åker på E20.

– Det är tre individer som står skjuter smällare när det kommer bilar. När vi är där hittar vi mindre fyrverkeripjäser. Men personerna är inte där, säger Christer Fuxborg och fortsätter:

ANNONS

– Det är fullständigt idiotiskt.

LÄS MER:Väg i Jonsered avstängd – efter flera avåkningar

Polisen har ingen misstänkt för händelserna. Och de vet inte i nuläget om det finns en koppling mellan dem.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS