Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Lerums Tidning

Partillepolisen letade efter inbrottstjuvar med helikopter och hund

Två okända personer fångades på en övervakningsfilm vid en byggarbetsplats under natten. Samtidigt som det gick flera larm där. Polisen skickade patrull, hundförare och helikopter för att leta efter tjuvarna.

ANNONS
|

Polisen larmades till Nya Öjersjövägen klockan 00.14 på måndagen. Flera larm hade utlösts på en byggarbetsplatsen. Dessutom hade övervakningskamerorna på platsen fångat två personer på bild.

– Kameran går med cirka fyra minuters fördröjning. Det går larm här och där eftersom de rör på sig inne på byggarbetsplatsen, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

LÄS MER:Misstänkt farligt föremål på Parallellvägen

Polisen skickade sin helikopter till platsen. Även hundpatrull var där för att söka efter tjuvarna.

– Hunden får upp ett spår så vi åker för att kolla av ett visst område med helikoptern.

Efter ett tag hittar polisen en bil. Men vid kontroll visar det sig att den tillhör vattenverket.

ANNONS

LÄS MER:Inbrott på företag – misstänkt tjuv krossade ruta

Exakt var tjuvarna fick med sig är oklart. Men polisen noterade en uppsågad container. En anmälan om stöld har upprättats.

– Vi har inte hittat någon att knyta till händelsen. Vi har ingen som är varken misstänkt eller gripen. Men i och med kamerorna har vi en del bilder att analysera.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS