Under natten ska fyra bilar på Gamla Kronvägen haft inbrott. Bilarna stod parkerade i ett garage. Polisen ska åka till platsen under söndagen. Bilden är från ett annat bilinbrott tidigare i år.
Under natten ska fyra bilar på Gamla Kronvägen haft inbrott. Bilarna stod parkerade i ett garage. Polisen ska åka till platsen under söndagen. Bilden är från ett annat bilinbrott tidigare i år. Bild: Jenny Harmati Andersson

Inbrott i fyra bilar – stod parkerade i garage

Fyra bilar som stod parkerade i ett garage på Gamla Kronvägen fick inbrott under natten. På söndagen ska polisen söka efter spår på platsen.
– De bröt sig in i ett garage och gjorde inbrott i bilarna, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Vid 09-tiden på söndagsmorgonen fick polisen in en anmälan om bilinbrott på Gamla Kronvägen i Partille.

– En anmälare ringer till polisen och uppger att det varit inbrott i dennes bil, och uppger också att det ser ut som fler bilar haft inbrott, berättar Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

Bilarna står parkerade i ett garage, där någon alltså brutit sig in. Det är okänt vad som stulits ur bilarna.

Polisen ska åka ut till platsen under söndagen för att undersöka om det kan finnas spår från en gärningsperson.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS