Fullsmockat när jazzcaféet gjorde comeback

Inte en enda ledig stol och folk överallt. Jazzcaféet i Kulturum gjorde storstilad comeback med Grammisvinnaren Amanda Ginsburg.

ANNONS
|

LÄS MER:Uppskattat jazzkafé med julig touch och bra mellansnack

Trots solsken och lönelördag valde rekordmånga att gå in genom dörrarna till Kulturum för att försöka sno åt sig en plats på jazzcaféet. Något som skulle visa sig inte vara det allra lättaste.

När Grammisvinnande jazzsångerskan Amanda Ginsburg med trio klev upp på scen klockan 14 så var det smockfullt. Mer än smockfullt.

Alla stolar vid borden vid scenen var fullsatta sedan länge och kom du sent fick du antingen stå eller sätta dig i sofforna en bit från scenen och bara lyssna på Ginsburgs mjuka stämma. Allt från de allra äldsta till lekande barn syntes bland publiken och en och annan som kom ut från biblioteket stannade till en stund för att lyssna.

ANNONS

LÄS MER:Tumören fick Kristofer att börja måla – nu siktar han på att ställa ut

Formidabel succé

Jazzcaféet med Amanda Ginsburg var det första på ett tag då restriktioner och pandemier satt stopp för detta mycket populära inslag i Partilles kulturutbud. Comebacken får räknas som en formidabel succé och mycket talar för att det blir samma sak om en månad, den 26 mars, då Ellas Kapell står för mars månads jazzunderhållning.

LÄS MER:Rapparen A36 från Partille släpper sitt första album

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS